Miért szokjunk le az alkoholról

Kitisztul a bőröd

Néhány nappal a pohár letétele után észreveszed majd magadon, hogy a bőröd sokkal hidratáltabbá válik majd, és ezt a változást érezni is fogod.

 

Az alkohol vízhatjó hatású, ami arra készteti a szervezeted, hogy több vizeletet termeljen, és emiatt ezt sokkal gyakrabban fogod leadni. Ezen kívül azon hormonok termelődését is gátolja, amelyek elősegítik a víz újrafelszívódását – kevesebb víz a szervezetben = száraz bőr.

 

Jótékony eredmények továbbá, hogy az arc elveszíti az alkohol által okozott pirosságát, és több bőrbetegség tünete is enyhülhet, ha felhagyunk a fogyasztással.

 

 

Sokat spórolhatsz

Az ivás nem egy olcsó mulatság. Akármit is fogyaszt az ember, a rendszeres italvásárlás hamar lesoványítja a pénztárcát.

 

Gondolj csak bele, hogy mennyit költöttél az elmúlt hónapban, vagy a kár héten a szeszre. Most gondolj bele abba, hogy mennyi minden másra költhetted volna azt a pénz, amiből valami olyat vásároltál, ami az eddig olvasott mellékhatásokat okozza. Azt hiszem, nem kell jobban megmagyarázni.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket