Ezek történnek majd 2017-ben Nostradamus szerint

Kína közbelép

A folyamatosan erősödő Kína drasztikus lépésekkel igyekszik majd gazdasági egyensúlyt teremteni, amelynek hiánya egyre inkább tapasztalhatunk. Nostradamus szerint az egész világra kihatnak majd ezek a cselekedetek a népes ország részéről.

 

Az nem újdonság, hogy a világban igen nagy különbségek uralkodnak a gazdaságban. A kérdés az, hogy Kína miként próbál majd fellépni ez ellen.

 

 

Az Egyesült Államok hanyatlása

Szuperhatalom-szklerózis. A jelenleg komoly hatalommal bíró Egyesült Államok elveszítheti a szuperhatalom-státuszát. Idővel kiesik a kezéből az irányítás a politikai korrupció, ideológiai megoszlás és az egyre növekvő egyenlőtlenség miatt.

 

Donald Trump elnökké választása számtalan vitát és botrányt keltett nem csak az Államokban, de a világ többi részén is. Talán ez vezet majd a Nostradamus által megjósolt hanyatláshoz?

 

 

Olaszország pénzügyi helyzete

Olaszország egy pénzügyi válság áldozatává válik majd. A munkanélküliség és a kölcsönök száma az egekbe ugrik, az ország pedig az Európai Unió anyagi válságának központja lesz. A bankok összeomlanak, és ez csupán a jéghegy csúcsa.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket