Ezek történnek majd 2017-ben Nostradamus szerint

A napenergia a csúcsra tör

Nostradamus szerint a napenergiát soha nem látott mennyiségben vesszük majd igénybe. A világ egyik legnagyobb energiaforrásává válik majd. Ez segíthet abban, hogy az éghajlatváltozást és az egyre növekvő energiaköltségeket kordában tartsuk.

 

A napenergia tiszta megbízható erőforrás, aminek termeléséhez csupán egy tiszta égboltra van szükség, és begyűjtése közben nincs károsanyag-kibocsátás. Remélhetőleg egyre több helyen használhatjuk majd!

 

 

Az űrutazás már nem csak álom lesz

A kereskedelmi űrjáratok valósággá válhatnak. A földkörüli pályán való keringés és utazás azonban a legtöbb, amire a közeljövőben számíthatunk. A Holdra szállás, aszteroidák meglátogatása és az űrbányák kialakítása továbbra is ritka, vagy kísérleti jelleggel történik majd.

 

Habár küldtünk már embereket a Holdra és jelenleg is többen tartózkodnak a Nemzetközi Űrállomáson, még mindig rendkívül drága és körülményes egy űrutazás megszervezése. Ennek megoldásán folyamatosan dolgoznak a szakértők, ezért idén valóban számíthatunk ilyen újdonságokra!

 

 

Ukrajna és Oroszország

Ukrajna és Oroszország „kibékülnek”. A megegyezés körülményei és részletei nem tiszták. Az Egyesült Államok ellenzi majd a döntést, de az európai országok számára megkönnyebbülést okoz majd a higgadtabb helyzet.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket