Ezek történnek majd 2017-ben Nostradamus szerint

Új háborúk

Úgynevezett „forró háborúk” robbannak majd ki. Nostradamus így nevezte el azokat a háborúkat, amik a globális felmelegedés és az egyre csökkenő nyersanyag-készletek okozhatnak. Ezek mellett viszont továbbra is a terrorizmus marad a legnagyobb fenyegető erő.

 

Az elmúlt néhány évet elnézve bizonyára nem lepne meg senkit, ha a fent felsorolt okok miatt üzenne hadat egy-egy ország valamelyik szomszédjának. A megoldás azonban biztosan az összetartásban rejlik, a terrorizmusról nem is beszélve.

 

 

Latin-Amerika megváltozik

Nostradamus szerint Latin-Amerika komoly átalakulásokon megy majd keresztül. A kormányok elfordulnak majd a baloldali beállítottságtól és egyre több politikai zavargásra számíthatnak majd a térségben élők.

 

 

A felhőrendszer

Az úgynevezett felhő alapú számítástechnika nem más, mint a digitális adatok egy távoli számítógépen való tárolása. A felhőrendszer lényege, hogy bármilyen eszközzel (számítógép, laptop, okostelefon, stb.) kapcsolódunk az internetre, az adatainkat bárhonnan elérhetjük. Nostradamus szerint egy új rendszer lép majd életbe, miszerint a „felhőben” történik majd minden számítástechnikai folyamat, nem csak azok tárolása.

 

A felhőrendszer már jó pár éve létezik, azonban mindezidáig első sorban adattárolásra használtuk. Elképzelhető, hogy idén már a munkavégzést is lebonyolíthatjuk az interneten, és a fájlokat nem csak tárolhatjuk, de távolságilag fel is dolgozhatjuk majd.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket