notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ezek a jelek arra utalnak, hogy a kapcsolatod a szakítás felé tart

hirdetes

Ezek a jelek a szakítás előhírnökei!

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezek a jelek arra utalnak, hogy a kapcsolatod a szakítás felé tart

Tíz árulkodó jel, amik a szakítás közeledtét jelzik - második oldal

Már nem a párjaként mutat be téged

Ugye milyen jó érzés megjelenni valahol kedveseddel, ahol mindenkinek nagy szerelmeként mutat be téged? „Ő az, akiről már annyit meséltem”- mondja mosolyogva a barátainak, büszkén mutogatva rád, élete szerelmére. A gond ott kezdődik, amikor ez valahogy abbamarad. Persze mindenkinek csak egyszer kell, hogy bemutasson téged, de ha egy idő után az új embereknek előtt csak a keresztneveden szólít, akkor azért elgondolkodsz rajta, hogy vajon jelentesz-e még neki annyit, mint régebben. Hová lett a rangod?

 

 

Nem látsz esélyt rá, hogy kapcsolatotok új szintre léphessen

Sokaknál az idők során kellemetlenné válik, ha úgy érzik, hogy kapcsolatuk megakadt egy bizonyos ponton. Évek óta együtt vagytok, de ennyi az egész. Együtt vagytok. Nem számít, hogy férfi vagy-e, vagy nő, biztosan nem esik jól, hogy amikor felhozod a közös jövőtöket, a másik próbálja minden áron más irányba terelni a témát.

hirdetes

 

 

Az ágyban már semmi sem hoz igazán lázba

A fizikai és az érzelmi kapcsolódás minden kapcsolat elengedhetetlen alapja. Az ágyban ezeket egyszerre tapasztalhatjátok meg, éppen ezért aggodalomra adhat okot, ha a dolgok már nem olyanok, mint régen. Egy-egy nehéz nap után érthető, hogy az ember inkább csak pihenni szeretne, de ha egyikőtök, vagy mindketten rendszeresen elfordultok egymástól, akkor valami nagyon nincs rendben.

 

 

Eltűnt az intimitás

Nem csak az ágyban hidegültök el egymástól, de a mindennapokban is. Egyik nap azt veszed észre magatokon, hogy nem kézen fogva sétáltok az utcán. Nincs több ölelés, csók, összebújás, kedves meglepetések, apró jelei a szeretetnek.

hirdetes

 

 

Több időt tölt a barátaival, mint veled

A jó barátok megértik, hogy valaki nagyon fontos lépett az életedbe, de az a fontos valaki is elég megértő, hogy ne tegyen megjegyzést a barátokkal töltött időre, ugye? Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Egyik kapcsolatban mindig kényes az időbeosztás kérdése. Gyakran hallani, hogy mennyire nehéz is egyensúlyt tartani a barátok és az ember párja között, de azért vannak bizonyos határok. Ha kedvesed rendszeresen tölti másokkal a szabadidejét, helyetted, akkor talán észre se venné, hogy többé nem várod haza.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Festés utáni takarítás

A festési és mázolási munkálatok után rengeteg szennyeződés marad a helyiségekben, melyeket... Tovább

Határ

A határ két, leginkább közigazgatási szempontból különválasztott terület érintkezése.... Tovább

Tovább a lexikonra
Kell egy kis lazítás Nők