A legnagyobb téveszmék a csajozással kapcsolatban

Amikor egy férfi egyszerűen túl gyáva ahhoz, hogy egyáltalán megszólítson egy igazi bombanőt, szereti azzal nyugtatni magát, hogy felesleges is lenne, hiszen az úgysem lehetne az övé.

Ha befolyásos pozícióban dolgozol, vagy rock sztár vagy, az kétségkívül sokat segít, de ha megfogadod tanácsainkat, akkor bizony neked is lehet első osztályú csajod.

Van egy jó hírem és egy rossz:

A jó hír: Ebben a pillanatban is sok olyan, dögösebbnél dögösebb csaj van, aki akár a tiéd is lehetne! A legtöbb nő pont olyan pasit keres, mint te! Egy normális fickót, normális elvárásokkal, és normális munkával.

A rossz hír: Azt akarják, hogy TE szedd fel ŐKET!

Íme egy statisztikailag kimutatott tény: a legtöbb modell alkatú nő azon panaszkodik, hogy senki nem randizik velük. A legtöbben ezt annak tudják be, hogy a férfiak egyszerűen félnek megszólítani őket. Mégis, fel sem merül bennük, hogy ők szedjenek fel férfiakat... egyszerűen a vérükben van, hogy arra várjanak, egy férfi szedje fel ŐKET!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket