A legnagyobb téveszmék a csajozással kapcsolatban

Néha minden férfire rájön a bolondóra, amikor arról kezd gondolkozni, mi a rossz a testében. Találnak magukon valami hibát, és bebeszélik maguknak, hogy a nők elutasítják majd őket miatta. Erre csak azt tudjuk mondani:HATALMAS HÜLYESÉG!

Részletesen tanulmányoztuk ezt a dolgot, és tény, hogy egy férfi farkának, vagy IQ-jának nagysága sincs semmi hatással a nőkre. Látunk dagadt fickókat modellekkel, alacsony kis fickókat szexi 21 éves csajszikkal, és bűnronda alakokat a legdögösebb nők oldalán. Néha kiderül egy-egy 45-50 éves "öregemberről", hogy új, fiatal barátnője van, aki teljesen odáig van érte, és fel sem fogja, hogy a 30 év korkülönbség mit is jelent.

Ezek a fickók mélyen a szemébe néznek a kiszemelt hölgynek, és az önbizalmukkal teljesen leveszik a lábáról. Nem kérnek elnézést a 150 kilójukért, meg a gusztustalan nagy füleikért, és fura módon ez ilyenkor a csajokat sem érdekli.

A legkevésbé sem számít tehát, hogyan is nézel ki, ha önbizalmat sugárzol magadból, a csajok oda lesznek érted, és nem törődnek a külső hibáiddal!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket