A legnagyobb téveszmék a csajozással kapcsolatban

A legtöbb férfi úgy gondolja, hogy ha tetszik neki egy lány, és a lány is úgy gondolja, hogy ő "kedves, érdekes, és nagyszerű barát", akkor idővel egymás mellett kötnek majd ki, és végre szex is lesz a dologból.

Na, ez totális tévedés! A nők a férfiakat két kategóriába sorolják:"jóbarát" és "a pasi". És egy férfi csak a legritkább esetben lehet mindkét kategóriába sorolva. Ha nem hiszed, csak nézz körül, nézd meg a sok tahó pasit, akik a legjobb nők mellett vigyorognak. Nem tűnnek túl kedves, érzékeny alakoknak, nemde?

A nők tényleg kedvelik az érzékeny és kedves fickókat, és nagyon szeretik a társaságukat, de egészen egyszerűen az van a vérükbe programozva, hogy partnerüknek egy keményebb, férfiasabb fickót válasszanak, aki nem fél ellentmondani nekik, nem nyáladzik utánuk, sőt, néha igazán bunkó módon viselkedik velük.

Na ne érts félre, nem arra akarunk rávenni, hogy legyél kőbunkó a nőkkel, de mindig vigyázz rá, hogy az ellenkezőjét se tedd! Köss néha beléjük, világítsd rá őket a hibáikra, de ne bunkó módon, hanem lehetőleg viccelődve.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket