A legnagyobb téveszmék a csajozással kapcsolatban

Ez a téveszme sokkal több férfinek okozott már bajt, mint a másik 6 együttvéve! Ha te is éppen azon rágódsz, hogy miért pont a férfiaknak kell a nőket elcsábítania, nem pedig fordítva, jobban teszed, ha abbahagyod!

- "Miért nem tud egyszer egy nő randira hívni engem?"

- "Ha a nők annyira akarják az egyenjogúságot, csókoljanak meg először ők, engem!"

- "Már unom, hogy nekem kell futni a nők után, küzdjenek ők értem!"

- Satöbbi, satöbbi...

Ha ettől jobban érzed magad, hát tessék: Tényleg szemétség, hogy mindig nekünk, férfiaknak kell megtennünk az első lépéseket.

Vannak olyan férfiak, akik ezt nem fogadják el. Akik sportot csinálnak belőle, hogy közlik a nőkkel, ha akarnak valamit tőlük, most tegyenek érte ők valamit!

- "Itt az egyenjogúság ideje! Örülhettek!"

Mint azt bizonyára sejted, ezeknek a férfiaknak már régóta nincs barátnőjük. És ha így folytatják, nem is lesz nekik!

Sajnáljuk, ez az idők során így alakult. Ha nem vagy megelégedve a szexuális életeddel, A TE DOLGOD, hogy változtass rajta. Nem a nők dolga, hogy elcsábítsanak téged, a te dolgod, hogy elcsábítsd őket!

De van számodra egy nagyon jó hírünk:

Azzal, hogy most ezt a cikket olvasod, már tovább jutottál, mint a férfiak 95%-a. Tenni akarsz érte, hogy megértsd a nőket, és képes legyél bármilyen helyzetben elcsábítani őket.

A legjobb úton haladsz, és mire a végére érsz, biztosak vagyunk benne, hogy igazi CsajozóMester válik majd belőled!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket