notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Elhagyta feleségét egy fiatalabb nő miatt

hirdetes

A férj elhagyta a feleségét egy fiatalabb nő miatt. De hamar meg is bánta...

VZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A szépség idővel elmúlik, viszont a szeretet az örök... A korosodó emberek viszont sokszor elfelejtik azt, hogy egykor szerelmesek voltak a mellettük állóba, hogy anno az a személy is gyönyörű volt. Ne veszítsük el a párunk iránti tiszteletet még akkor se, ha már életünk vége felé járunk, mert utólag nagyon megbánjuk.

Elhagyta feleségét egy fiatalabb nő miatt

Az igazi szerelem egy életre szól, a szépség viszont idővel elmúlik, sajnos. A volt feleség általában megváltozik, sőt pozitív irányba, szinte rájuk sem lehet ismerni, és ilyenkor kezdi el bánni a férj, hogy miért nem tartott ki mellette. Majd van, aki megpróbálja visszaszerezni eljátszott feleségét, s van, aki meg se meri próbálni már. Sokan nem értik meg, vagy csak akkor értik meg, amikor már késő úgy, mint a mai történetünk főszereplőjének esetében.

 

Több év házasság után a férj úgy döntött, hogy elhagyja a feleségét egy fiatalabb és szebb nő miatt. Már nem volt megelégedve a felesége külsejével, szégyellt emberek közé menni vele, ezért elvált. A volt feleségemnek már sok ránca volt – meséli ő, nem epilálta magát hónapokig és még sorolhatnám, már nem tartottam érdemesnek arra, hogy együtt éljek vele.

 

A válást követő egy évig nem találkoztak, ez idő alatt a volt feleség annyira megváltozott, hogy rá sem lehetett ismerni, ezt mondta a volt férj. Úgy ragyogott mint a Nap, soványabb volt – mondta a volt férj könnyes szemekkel. Olyan szép volt, mint a legboldogabb éveink alatt.

 

hirdetes

Most vette csak észre, hogy milyen szép volt a felesége és ez nem a külső szépséget jelentette. Eszébe jutott mennyire szerette őt és a gyerekeket a felesége, amit ő észre sem vett, mert a külső szépsége elmúlt és megvakította őt egy idegen nő szépsége.

 

A mi hősünk megtanulta az élet adta leckét csak már késő volt, nem tudott változtatni semmin. Ti kedves olvasók, ne ismételjétek meg ugyanezt a hibát amit a mi hősünk elkövetett, fogadjátok el a belső szépséget. Az idő telik, de ha valakit szeretünk, nem csak a külsejét szeretjük. Szeressétek a hozzátok közelálló személyeket és fogadjátok el őket olyannak amilyenek. Az idős korban is meg lehet találni a szépséget, sőt meg is kell, saját életünket tesszük ezzel boldogabbá. 

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Sajt

A sajt egy tejből készült, zsíros étel. Számtalan sajtféle létezik, ezeket pedig állaguk,... Tovább

Tovább a lexikonra
Napi téma Nők Világunk