notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

ss

Ellenfelek egy célért: meg kell menteni a Földet!

hirdetes


Ellenfelek egy célért: meg kell menteni a Földet! 

Lionel Messi és Christiano Ronaldo a két nagy ellenfél, az örök versengés, a szembenállás megtestesítői. Családokat, barátokat oszt meg az, ki kinek drukkol. De amikor veszélyben van a Föld, ők is összefognak! Hála érte a Samsungnak és ennek a zseniális reklámkampányak, melyet most indítottak el! Nekem nagyon tetszett, oszd meg te is, szerintem barátaidnak is tetszeni fog! 

 

A két csillag Ronaldo és Messi egy reklámban, egy célért!

13 világsztár közreműködésével elindult a Galaxy 11 reklámkampánya. A kis filmekben megtalálhatók lesznek napjaink legnagyobb csillagai, míg az edző a német legenda Franz Bekenbauer lesz!

A Galaxy 11 kampányban részt vevő futballisták a közösségi médián keresztül, folyamatosan látják el majd tartalmakkal a rajongóikat, mert a fő cél „a foci segítségével megmenteni a Földet.”


A csapatban napjaink két legkiválóbb játékosa mellett, szerepel még Wayne Rooney, Iker Casillas, Mario Gotze, Oscar dos Santos, Vu Lej, El Shaaraway, Victor Moses, Falcao a Monaco kolumbiai kiválósága, Li Csungjong, Landon Donovan és Alekszandr Kolarov Oroszországból.


Franc Beckenbauer vezetésével kezdődik meg a felkészülés az idegenek ellen, a Föld megmentéséért.

Az első videó Galaxy 11: The Beginning

A video a 13 játékos kiválasztását mutatja be.

hirdetes

címkék: