Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Volt kozmetikus milliomos lett a vetkőzős takarításból!

hirdetes

Milliomos lett a volt kozmetikus, vetkőzős takarításból szedte meg magát!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Eredetileg eseményszervező volt, majd kozmetikus szakmát tanulta ki, de végül a vetkőzős takarításból úgy megszedte magát Victoria, hogy mára milliomosként büszkélkedhet!

Volt kozmetikus milliomos lett a vetkőzős takarításból!

Vannak, akik az építőiparból, vannak, akik szellemi munkából válnak üzletemberekké, majd milliomossá. Ez a nő pedig a vetkőzős takarítást választotta! Mondanom sem kell, hogy nagyon bejött neki! Eleinte csak kísérletképpen vágott bele, majd meglátta mennyire jövedelmező ez az üzlet, és a kereslet is nagy volt iránta, így folytatta. Kiterjesztette a hálózatot és mára 15 alkalmazottat foglalkoztat a 25 éves skót származású “üzletasszony”. 

 

Victoria Murphy eredetileg eseményszervezőnek tanult felsőoktatásban, de nem érezte magáénak a szakmát. Később kozmetikus szakmát tanulta ki, de még mindig nem volt elégedett. Aztán egy nap kitalálta, hogy ruha nélkül fog takarításokat vállalni. Olyannyira jól sikerült a próbálkozása, hogy megtalálta ebben a “szakmában” önmagát, a hivatását, és egy amerikai webkamerás oldal ihletésére elindította később cégét, a Glimmert, mely háromféle szolgáltatást kínál a megrendelőknek.

hirdetes

 

Természetesen sok minden függ a megrendelő anyagi helyzetétől, – biztosan mindenki sejti, hogy milyen drága egy szolgáltatás ez – ha fehérneműben kérik a takarítást, azért óránként 55 fontot kell fizessen. Ahogy csökken a ruhák száma, úgy emelkedik az órabér is… :D Ha melltartó nélkül kéri a takarítást, már 65 font a fizetnivaló óránként, ha pedig teljesen ruha nélkül, akkor az 75 fontba kerül a megrendelőnek. Victoria kihangsúlyozza mindig, mindenhol, hogy az alkalmazottakhoz nem lehet hozzáérni, teljesen érintésmentes a szolgáltatás! 

hirdetes

 

Viszont a takarítók feladati közé tartozik az is, hogy munka közben beszélgessenek a megrendelőkkel. A takarítás színvonala így nem igazán értékelhető, de a vevői elégedettség viszont igen és eddig mindenki visszatérő “vásárló” lett a cégnél. A vállalkozás Edinburgh-ban működik, de Victoria folyamatosan terjeszkedni akar, így más skót városokat is keres, ahol egy újabb irodát nyithatna meg. Távolabbi célja pedig az, hogy Angliába is bevigye ezt a szolgltatást.

 

Fotó: Glimmer Instagram

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Születésnapi buli Budapesten

Egy születésnapi buli megszervezésének legfontosabb része a tökéletes helyszín... Tovább

Egér

A kártevőnek számító kisméretű rágcsálót manapság háziállatként is divatos tartani. Az... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők Vadító csajok